Read More

Blockchain Business Panel – Novi Sad

Privredna komora Vojvodine i konsultantska kuća Haemus u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam organizuje panel-radionicu „Blokčejn i nove mogućnosti zarade za srpska preduzeća“ koja će se održati 4. oktobra 2022. godine sa početkom u 12 časova u prostorijama Privredne komore Vojvodine (Master centar, Hajduk Veljkova 11, Novi Sad).

Teme Panela

– zašto je blokčejn bitan za dalji rast domaćih preduzeća

– novi izvori kapitala za firme kroz izdavanje tokena

– novi načini da se poveća prodaja i zadrže kupci uz kreiranje NFT (non-fungible token)

– investiranje u digitalnu imovinu i zarada sa kripto valutama

– sve što treba da se zna o zakonu, porezima i knjigovodstvu

– lični dohodak (plata ili bonus na platu) u kriptovalutama

Učesnici

Moderator

Vladimir Veličković

Poslovni savetnik sa više od 20 godina iskustva u razvoju posla i monetizaciji, sa 10 godina na berzi, finansijski konsultant na projektima koje finansira USAID, autor serijala knjiga Biznis Bukvar, investitor i investicioni konsultant.

Panelisti

Miloš Praštalo

Prvi “kripto računovodja” u Srbiji, sa preko 12 godina iskustva u praksi. Ekspertiza mu je računovodstveni i poreski tretman digitalne imovine i implementacija inovacija u poslovanju privrednih subjekata koje su kriptovalute i tokeni doneli sa sobom.

Ilija Rilaković

Na studijama u Holandiji usavršavao se u oblasti pravnog regulisanja blokčejna i drugih naprednih tehnologija. Ilija aktivno piše o problemima iz prakse sa kojima se web3 i generalno IT zajednica u Srbiji susreće.

Ivan Andrejević

Analitičar cenovnih kretanja kriptovaluta, investitor i trgovac na berzi, sedam godina u porodičnoj firmi posvećen svemu što ima veze sa kripto, osnivač najveće kripto zajednice Crypto Traders Balkan, obavezni sagovornik na većini lokalnih skupova o ovim temama.

Učesnike panela će na početku skupa pozdraviti Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević.

Prijave

Broj ućesnika je ograničen. Prijavite se sa Vašim podacima (ime, prezime, firma iz koje dolazite, email adresa) na email adresu komora.aktuelno@pkv.rs